Categorii

Promo! Camere Supraveghere Camera IP Megapixel Aevision AE-1AA1-3603 - 1MP AEVISION Mareste

Camera IP Megapixel Aevision AE-1AA1-3603 - 1MP

AE-1AA1-3603

Nou

Camera IP Megapixel Aevision AE-1AA1-3603 - 1MP

Rezolutie HD 720P

Informatii

By buying this product you can collect up to 172 loyalty points. Your cart will total 172 points that can be converted into a voucher of 3,44 Lei.


Date tehnice

Accepta SD CardExterior
Tip carcasaBullet
Functie audioNu

Informatii detaliate

Camera IP Megapixel Aevision AE-1AA1-3603 - 1MP

¼” Senzor CMOS OmniVision 1 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3518C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila fixa megapixel: 3.6mm

Distanta de iluminare: 30M

Incorporate 36xΦ5 leduri IR

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil prin NVR / CMS / IE

Rezistenta la apa: IP66

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

Modelul de camera Aevision AE-1AA1-3603 intregeste gama produselor Aevision, cunoscut ca unul din cei mai siguri producatori de NVR-uri, avand cea mai mare rata de compatibilitate cu o mare diversitate de camere IP existente pe piata. Camera de exterior Aevision dispune de o rezolutie de 1 megapixel, HD 720P. Camera are filtru IR-Cut inclus, astfel aveti siguranta ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor avea culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea. Modelul de camera Aevision are incorporate 36 de leduri IR, ceea ce va permite iluminarea pe timpul noptii pe o distanta de pana la 30M.  Lentila fixa de 3.6mm va ofera posibilitatea unui unghi de deschidere de circa 90 de grade, asa incat veti avea un camp vizual extins in imediata apropiere a camerei. Camera are incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

30 alte produse in aceeasi categorie:


Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate