Categorii

Promo! Camere Supraveghere Camera IP Megapixel Aevision AE-2A31-4206 - 2MP AEVISION Mareste

Camera IP Megapixel Aevision AE-2A31-4206 - 2MP

AE-2A31-4206

Nou

Camera IP Megapixel Aevision AE-2A31-4206 - 2MP

Rezolutie Full HD 1080P

Informatii

By buying this product you can collect up to 323 loyalty points. Your cart will total 323 points that can be converted into a voucher of 6,46 Lei.


Date tehnice

Accepta SD CardExterior
Tip carcasaBullet
Functie audioNu

Informatii detaliate

Camera IP Megapixel Aevision AE-2A31-4206 - 2MP

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3516C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila fixa megapixel: 6mm

Distanta de iluminare: 40M

Incorporate 42xΦ5 leduri IR

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE

Protectie la apa: IP66

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

Modelul de camera Aevision AE-2A31-4206 completeaza gama produselor Aevision, cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de NVR-uri, avand cea mai mare rata de compatibilitate cu o mare diversitate de camere IP existente pe piata. Camera de exterior Aevision dispune de o rezolutie de 2 megapixeli, full HD, 1080P. Camera are filtru IR-Cut inclus, rolul acestuia fiind ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea. Modelul de camera Aevision are incorporate 42 leduri IR, ceea ce va permite iluminarea pe timpul de noapte pe o distanta de pana la 40M.  Lentila fixa de 6mm va ofera posibilitatea de a avea un camp vizual relativ extins in zona in care aveti amplasata camera. Camera are incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

30 alte produse in aceeasi categorie:


Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate