Catalog produse

Categorii

Calculatoare

Categoria calculatoare include variante de desktop PC, all in one PC si mini computer. Calculatoarele sunt echipamente din ce in ce mai utile, ce se regasesc in aproape orice locuinta sau companie. In functie de configuratia dorita, precum si de tipul de calculator de care aveti nevoie, va punem la dispozitie o gama variata de produse, ingloband...

Categoria calculatoare include variante de desktop PC, all in one PC si mini computer. Calculatoarele sunt echipamente din ce in ce mai utile, ce se regasesc in aproape orice locuinta sau companie. In functie de configuratia dorita, precum si de tipul de calculator de care aveti nevoie, va punem la dispozitie o gama variata de produse, ingloband cea mai noua tehnologie.

Mai mult...

Calculatoare Exista 310 produse.

Subcategorii

  • Desktop PC

    Desktop PC este un calculator personal pe care il folosim acasa sau la birou. Are nevoie de un monitor si de conectarea unor echipamente periferice precum mouse si tastatura. Functioneaza in principiu cu procesoare Intel sau AMD, avand ca sistem de operare Windows sau Mac OS, in functie de preferinta fiecarui utilizator. Alegeti cele mai performante desktop PC-uri la cele mai bune preturi.

  • All in one PC

    Alegeti cea mai buna solutie optand pentru un all in one PC. Acesta este un calculator ce incorporeaza intr-o singura carcasa atat unitatea principala, cat si monitorul. Principalul avantaj in cazul unui all in one PC il constituie dimensiunea. De vreme ce monitorul include si unitatea operationala, veti mai avea nevoie doar de mouse si tastatura.

  • Mini computer

    Un mini computer este o alternativa pentru cei care isi doresc un calculator de mici dimensiuni, ce poate fi mutat cu usurinta. Performantele obtinute cu un mini PC nu pot fi egale cu ale unui desktop cu specificatii tehnice de top. Este recomandat ca atunci cand alegeti un mini computer sa tineti cont de componentele integrate. Un astfel de computer ar trebui sa aiba un procesor cu doua nuclee, HDD preferabil SSD, dar si o memorie RAM de minim 4GB.

pe pagina
Afiseaza 1 - 24 din 310 articole
Afiseaza 1 - 24 din 310 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate