Categorii

Promo! Sisteme de alarma Alarma auto GPS/GSM localizare gratuita CARSCOP CC688G Carscop Mareste

Alarma auto GPS/GSM localizare gratuita CARSCOP CC688G

CC688G

Nou

Alarma auto GSM/GPS localizare gratuita CARSCOP CC688G

Informatii

By buying this product you can collect up to 675 loyalty points. Your cart will total 675 points that can be converted into a voucher of 13,50 Lei.


Informatii detaliate

Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Memoreaza pana la 2 numere de telefon care pot controla alarma.
Trebuie introdus un sim oarecare, chiar prepaid, de la orice operator.
Are si pornire motor. Softul pentru PC este gratuit, nu se plateste niciun abonament, va puteti localiza masina cu orice telefon tip smartphone.
Puteti porni motorul din telefon de la orice distanta. Include buton START pentru motor, similar cu autoturismele BMW de noua generatie, releu stop motor, toate accesoriile de montaj.
Spre deosebire de modelul de la Wintec, este totul intr-o singura carcasa.
Apelati scurt (bip) numarul de telefon al cartelei SIM care se afla in alarma si aceasta va trimite sms cu link activ a hartii cu pozitia masinii.
Apelati lung pana alarma va raspunde si puteti auzi ceea ce se discuta in masina - microfon incoporat in unitatea centrala.
In caz ca senzorul de soc declanseaza alarma sau daca usa este deschisa neautorizat sau motorul este pornit neautorizat alarma trimite SMS catre ambele numere de control.
Din telefon puteti foarte simplu localiza masina in parcare cu un simplu SMS si vor clipi avariile masinii timp de cateva secunde.

Vreti sa stiti exact pozitia masinii Dvs?

Vreti sa auziti ce se discuta in interior?

Vara inca stati in masina incinsa?

Iarna inca asteptati in masina prea rece?

Inca va faceti probleme pentru securitatea masinii dvs.?

Inca utilizati vechea cheie a masinii pentru pornirea motorului?

Sistemul de pornire a motorului din telefonul mobil utilizand Iphone / Android / Symbian / sistemul Java & Sistemul de pornire a motorului prin simpla apasare a butonului Push start

Acest sistem utilizeaza modul GSM din telefonul mobil pentru a controla sistemul de pornire a motorului si al aerului conditionat pentru incalzirea sau racirea masinii (aerul conditionat va porni exact cum a functionat inainte de oprirea masinii) si utilizeaza softul nostru pentru telefonul mobil pentru a controla modul GSM prin SMS si parola. Proprietarul masinii poate schimba parola pentru a evita controlul masinii de catre alte personae. Nu este necesara nicio distanta limita. Masina poate fi parcata atat intr-o parcare supraterana, cat si intr-o parcare subterana. Singura conditie este sa existe semnal GSM si astfel puteti controla masina fara niciun fel de problema.

Sistemul este disponibil pentru platforma Apple IOS, pentru platforma Google Android, pentru platforma Nokia Symbian si pentru alte softuri Java. Aceste soft acopera aproape toata gama de telefoane mobile actuale.

alarma-auto-gps-gsm-carscop-cc688g

Softul pentru telefonul mobil este foarte usor de instalat. Vizitati paginahttps://www.carscop.com/ProductDetail.aspx?id=40#this din telefonul mobil si selectati modelul corespunzator de telefon. Sistemul va va solicita sa descarcati softul pe telefonul mobil, dupa care acesta se va instala automat pe telefonul dvs. Trebuie doar sa selectati OK. Daca utilizati sistemul IOS de la Apple, va va trimite direct in pagina oficiala App Store de unde veti descarca si instala softul gratuit. Trebuie doar sa va inregistrati cu adresa de email si sa verificati in App Store https://www.carscop.com/ProductDetail.aspx?id=40#this. In continuare aveti un exemplu de instalare a softului pe IPhone.

alarma-auto-gps-gsm-carscop-cc688g

Celelalte versiuni sunt foarte usor de descarcat si instalat. Trebuie doar sa selectati modelul corespunzator si softul se va descarca pe telefonul mobil. Dupa descarcare acesta se va instala automat, trebuie doar sa selectati OK. Pentru platforma symbian si Java, versiunea de soft tine cont de rezolutia telefonului. Spre exemplu pentru Nokia E63 rezolutia este 320x240, astfel incat trebuie sa instalati versiunea 320x240. Daca nu gasiti rezolutia corespunzatoare in lista, selectati o versiune asemanatoare.

Atentie: Pentru unele telefoane mobile, dupa instalarea softului, iconita softului de pornire a motorului poate fi regasita in meniul Install sau Program sau Game. Odata gasita iconita, o puteti muta in meniul principal.

Iconita Start Car este softul cu simbolul   . Softul va rula pe telefonul mobil si va aparea urmatoarea imagine. Selectati meniul Other, meniul Setting, introduceti numarul si parola cartelei SIM (parola implicita este 123456; daca ati schimbat deja parola, introduceti noua parola). Acest numar si aceasta parola sunt folosite de unitatea centrala a alarmei, nu reprezinta numarul dvs. de telefon. In continuare trebuie sa adaugati numarul dvs. de telefon ca numar presetat. Acest lucru inseamna ca numarul dvs. de telefon trebuie adaugat la unitatea centrala ca numar autorizat, astfel incat alte telefoane sa nu poata controla masina. Puteti adauga 2 numere de telefon ca numere autorizate. In acest mod puteti controla masina in siguranta.

alarma-auto-gps-gsm-carscop-cc688g

Dupa pornirea motorului din telecomanda, masina este inca incuiata. Daca nu descuiati usa din telecomanda sau din telefonul mobil, sistemul va opri motorul imediat si alarma va suna. De asemenea, sistemul va trimite informatii prin SMS numarului autorizat. Daca proprietarul nu descuie usa in 15 minute, sistemul va opri motorul si va reveni la modul alarma.

Operatiunea Incuiere / Descuiere / Identificare este aceeasi cu incuierea / descuierea / identificarea masinii din telecomanda etc. Cand selectati functia de identificare a masinii, sirena va suna si luminile vor clipi cateva secunde, pentru a va usura identificarea masinii intr-o parcare mare sau noaptea. LOCATE este functia care functioneaza cu modul GPS. Doar modelul CC-688G dispune de aceasta functie. Sistemul va trimite SMS cu link-ul catre pagina web cu locatia exacta a masinii. Trebuie doar sa accesati linkul pe telefonul mobil si sa vizitati pagina web, iar pe ecranul telefonului mobil vi se va afisa atat harta cu locatia curenta a masinii, cat si descrierea in mod text a locatiei.

30 alte produse in aceeasi categorie:


Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate