Categorii

Componente PC

Aveti nevoie de componente PC? Aici gasiti echipamentele de care aveti nevoie pentru construirea sau reconstruirea unui calculator mai performant. Alegeti cele mai bune componente PC la cele mai bune preturi: placi de baza, placi video, procesoare, placi de sunet, memorii DRAM, coolere, surse alimentare PC, carcase PC, unitati disc optic.

Componente PC Exista 959 produse.

Subcategorii

 • Placi de baza

  In aceasta categorie regasiti placi de baza de la cei mai importanti producatori precum Gigabyte sau ASUS. Placa de baza este componenta principala a unui calculator. Rolul acesteia este de a interconecta toate componentele si perifericele unui sistem. Cand trebuie sa alegeti o placa de baza este recomandat sa verificati cel putin urmatoarele aspecte: tipul de socket (pentru platforma Intel sau pentru AMD), chipset-ul, memoria RAM, conectorii, porturile.

 • Placi video

  Aici gasiti numeroase placi video de la multi producatori de top, disponibile pentru orice buget. Placa video are rolul de a genera imaginile transmise pe ecranul calculatorului. Exista doua tipuri de placi video: placa video integrata sau placa dedicata. Un avantaj al placii video integrate ar fi consumul redus. Pe de alta parte, placa video dedicata are propria memorie RAM si propriul procesor grafic.

 • Procesoare

  Procesorul este o alta componenta vitala a unui calculator. Include o intreaga retea de microcircuite integrate, compuse la randul lor din rezistente, tranzistori, diode si condensatori. Un proces mai este cunoscut si sub numele de CPU (Central Processing Unit). Alegeti procesorul potrivit avand in vedere ca puterea acestuia este data de frecventa de functionare, precum si de cantitatea de memorie. Cele mai cunoscute procesoare sunt produse de Intel si AMD. In functie de buget si de specificatiile tehnice alegeti modelul care corespunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

 • Placi de sunet

  Placa de sunet are rolul de a facilita intrarea si iesirea semnalului audio in si din calculator. Este o componenta importanta a unui calculator, fara de care nu putem asculta muzica sau viziona filme. Alegeti placa de sunet ASUS si veti fi incantat de sunetele obtinute in casti sau difuzoare. Categoria include placi de sunet accesibile oricarui buget, cu specificatii tehnice performante.

 • Memorii DRAM

  Orice calculator are nevoie de memorie RAM. Exista doua tipuri de memorii: DRAM si SRAM. Memoria DRAM este memoria dinamica si cu cat aceasta este mai mare, cu atat viteza de incarcare a datelor este mai buna. Alegeti memorii DRAM din aceasta categorie, la cele mai avantajoase preturi. Va oferim memorii DRAM Corsair, Gigabyte, Adata, Kingston etc. 

 • Coolere

  Un element important al unui calculator este cooler-ul. Acesta este ansamblul de componente active si pasive ce au ca scop final racirea procesorului. Nu trebuie neglijata importanta acestor coolere, intrucat defectarea lor poate conduce la arderea/distrugerea iremediabila a intregului sistem. Alegeti unul sau mai multe coolere Corsair pentru siguranta sporita, in functie de tipul de sistem in care trebuie sa il integrati.

 • Surse alimentare PC

  Orice calculator are nevoie de o sursa de alimentare. Daca va construiti singur calculatorul verificati toti parametri si consumatorii conectati pentru a face alegerea potrivita. Optati pentru surse alimentare PC doar de la producatori renumiti pentru a avea siguranta bunei functionari a intregului calculator.

 • Carcase PC

  Categoria cuprinde o mare varietate de carcase PC. In functie de tipul de carcasa, de model, dimensiune, forma, culoare, alegeti modelul care se incadreaza cel mai bine in mediul unde veti monta calculatorul. 

 • Unitati disc optic

  Doriti sa cumparati o unitate disc optic? In aceasta categorie sunt expuse numeroase unitati disc optic cu specificatii diferite in functie de necesitatile fiecarui utilizator. Optati pentru o unitate de disc optic fabrica de Asus, Dell, LG sau orice alt producator renumit pentru a va asigura de compatibilitatea si buna functionare a calculatorului.

pe pagina
Afiseaza 1 - 24 din 959 articole
Afiseaza 1 - 24 din 959 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate