Detectori conventionali

Detectorii conventionali de incendiu au rolul de a sesiza din timp initierea unui posibil incendiu si de a actiona prin declansarea alarmei de incendiu cu scopul de a evacua cladirea in timp util si a se evita incidentele nefericite. Detectorii pot fi de mai multe tipuri: detectori de fumsenzori de temperatura sau combinati, fiecare are propri...

Detectorii conventionali de incendiu au rolul de a sesiza din timp initierea unui posibil incendiu si de a actiona prin declansarea alarmei de incendiu cu scopul de a evacua cladirea in timp util si a se evita incidentele nefericite. Detectorii pot fi de mai multe tipuri: detectori de fumsenzori de temperatura sau combinati, fiecare are propriul principiu de functionare.

Mai mult...

Detectori conventionali Exista 8 produse.

Subcategorii

  • Detectori de fum

    In general, senzorii de fum vor detecta un posibil incendiu mult mai repede decat un senzor de temperatura. Din acest motiv, acesti detectori de fum este recomandat sa fie montati in locuri in care nu exista posibilitatea declansarii unor alarme false sau nedorite. Acest tip de senzori nu ar trebui montati in bucatarie, intrucat o simpla utilizare a toaster-ului poate declansa alarma de incendiu. Senzorii sunt compatibili cu centrale conventionale.

  • Senzori de temperatura

    Senzorii de temperatura sunt recomandati pentru incaperile cu boiler, cu generatoare de caldura, in garaj etc. Toate situatiile enumerate nu sunt favorabile detectorilor de fum, intrucat acestia ar putea declansa alarme false prin fumul emis de un generator sau fumul emis de un automobil. Senzorii cu prag de temperatura ar trebui instalati in zone unde sunt asteptate cresteri bruste de temperatura cum sunt bucatariile sau camere cu boiler/cazan. Senzorii sunt compatibili cu centrale conventionale.

Afiseaza 1 - 8 din 8 articole
Afiseaza 1 - 8 din 8 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate