Categorii

Promo! Camere Supraveghere Camere AHD Eyecam EC-AHD4001 - 1MP Eyecam Mareste

Camere AHD Eyecam EC-AHD4001 - 1MP

EC-AHD4001

Nou

Camere AHD Eyecam EC-AHD4001

Rezolutie HD 720P 1MP

Lentila varifocala 2.8-12mm

Informatii

By buying this product you can collect up to 147 loyalty points. Your cart will total 147 points that can be converted into a voucher of 2,94 Lei.


Date tehnice

Accepta SD CardExterior

Informatii detaliate

Camere AHD Eyecam EC-AHD4001 - 1MP

Senzor + procesor de imagine: OV9712S+2431H

Senzor: 1/4" CMOS 1.0MP/720P/960H

Caracteristici: DWDR, 3D NR, Sense-up, meniu OSD, filtru IR-CUT

Leduri IR incorporate: 42 leduri de ¢5 si o distanta de iluminare de 40M

Lentila varifocala: 2.8-12mm zoom manual

Design reglabil pe 3 axe

Protectie la apa: IP66

Alimentare: 12V – 1A (alimentatorul nu este inclus)

Greutate:1.4Kg

Modelul de camera Eyecam EC-AHD4001 face parte din noua serie de camere Eyecam beneficiind de tehnologia AHD. Tehnologia AHD (Analog High Definition) reprezinta o noua solutie pentru sistemele de supraveghere HD, ce permite transmiterea semnalului video prin intermediul cablului coaxial de la sistemele analogice pe o distanta de pana la 500M. Aceasta noua tehnologie se caracterizeaza prin separarea componentelor video la un nivel avansat si filtrarea semnalul analogic, conducand la reducerea eficienta a zgomotului de imagine si o redare a imaginii la o calitate net superioara celei analogice. Camera AHD Eyecam EC-AHD4001 are o rezolutie HD 720P, putand astfel beneficia de rezolutie megapixel utilizand cablurile deja existente de la sistemele analogice. Camera are un design modern, discret, gratie carcasei de culoare alba, putand fi astfel usor adaptata in orice mediu. Cu ajutorul celor 42 de leduri incorporate aveti posibilitatea sa vizualizati pe timpul noptii pana la 40M. De asemenea, lentila varifocala de 2.8-12mm va ajuta sa reglati unghiul de deschidere al camerei atat cat va este necesar pentru supravegherea proprietatii.  

AHD reprezinta ultima tehnologie in materie de supraveghere video. Prescurtarea provine de la Analog High Definition si se refera la transmiterea semnalului video la calitate HD folosind cablul coaxial. AHD este o tehnologie de transmitere a semnalului video HD/ full HD si a semnalului audio prin cablu coaxial pe o distanta de pana la 500m, fara intarzieri sau pierderi din calitatea transmisa. Compania care a stat la baza dezvoltarii acestei tehnologii este Nextchip, o companie coreeana, ale caror produse se regasesc in majoritatea sistemelor de supraveghere atat la camere, cat si la dvr-uri.

Calitate a imaginii superioara la rezolutii HD 720P sau 1080P

Tehnologia foloseste scanarea progresiva in timp ce formeaza semnalul si divizeaza componentele de culoare si lumina ale semnalului analog; astfel sunt eliminate efectele de incetosare sau de clipire, imbunatatind culorile reproduce de camera.

Conexiuni sigure si convenabile la pret

Tehnologia AHD de transmitere a datelor nu impune un anumit tip de cablu coaxial; acesta este si motivul pentru care puteti folosi orice tip de cablu, indiferent ca este nou sau folositi infrastructura deja existenta de la sistemele traditionale.

Distanta lunga de transmitere a datelor fara pierderi de semnal

Fluxul video este transmis fara intreruperi sau inatrzieri pe distante de pana la 500m.

Calitate video HD fara intarzieri

Acestea sunt excluse folosind aceasta tehnologie, intarzierile de semnal fiind intalnite in special la sistemele IP.

Aplicatii universale

Inregistratoarele AHD pot functiona in regim hibrid sau tribrid, in functie de model. Astfel puteti opta pentru un model ce suporta atat camera AHD, cat si camere IP sau puteti opta pentru dvr-uri se permit conectarea unor camera din tehnologii diferite precum AHD, analog, IP, simultan. In acest fel puteti conecta camere IP deja existente in locatie, direct la dvr, pentru a beneficia de stocare de durata.

Inregistratoatrele video (DVR) AHD pot fi usor integrate intr-un sistem de supraveghere deja existent, prin simpla inlocuire a camerelor analoge cu noile camera AHD fara a avea nevoie de alte accesorii si modalitati de instalare.

Modernizarea unui sistem existent fara costuri suplimentare

Instalarea noile echipamente AHD are la baza aceleasi elemente ca in cazul echipamentelor analoge. Mai mult decat atat, in prezent costul produselor AHD este comparabil cu cel al unui sistem de supraveghere analog traditional.

Compatibilitate integrala

Tehnologia AHD este deschisa tuturor producatorilor de echipamente de supraveghere, ceea ce permite utilizatorului sa foloseasca produse achizitonate de la branduri diferite, fara a avea indoieli cu privire la compatibilitatea dintre aceastea.

Elementele de baza ale tehnologiei AHD

Principalele elemente ar fi:

-        Un procesator de imagine si o unitate de transmitere a semnalului AHD (ISP + AHD TX) la capatul camerei;

-        Un codec audio-video AHD RX, formand un semnal pentru procesatorul digital, la capatul DVR-ului.

30 alte produse in aceeasi categorie:


Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate