Categorii

Iluminat

!-- [if gte mso 9] ![endif]--!-- [if gte mso 9] Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE ![endif]--!-- [if gte mso 9] ...

Iluminatul face parte din viata de zi cu zi a fiecarei persoane. In timp ce lumina zilei este folosita ca principala sursa de lumina pe timpul zilei in orice cladire, lumina artificiala indeplineste un rol mai complex. Prin iluminat ne referim la corpurile, becurile si lampile folosite pentru a lumina o incapere. Totodata ele au si rolul de a oferi un cadru cat mai relaxant pentru desfasurarea bunei activitati. In aceasta categorie sunt incluse lampi de interior, de exterior, industriale, precum si diferte surse de iluminat cu LED cum ar fi becurile, spoturile, panelele sau tuburile cu LED.

Mai mult...

Iluminat Exista 261 produse.

Subcategorii

  • Lampi

    Lumina artificiala indeplineste un rol complex deoarece face parte din viata de zi cu zi a fiecarei persoane. Prin iluminat ne referim la corpurile, becurile si lampile folosite pentru a lumina o incapere. Lampile pot fi de interior sau de exterior si au rolul de a crea o ambianta cat mai relaxanta pentru desfasurarea unei bune activitati. Acestea sunt lampi de interior, de exterior, industriale, stradale, precum si proiectoare.

  • Surse de iluminat

    Sursele de iluminat pot fi folosite atat la interior cat si la exterior, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, au un consum mic de energie, sunt rezistente la socuri si nu se sparg. Becurile, spoturile, panourile si tuburile LED emit o lumina sanatoasa si in acelasi timp sunt econimice.

  • Accesorii iluminat

    Pentru ca stim ca amenajarea spatiului interior depinde foarte mult de alegerea corecta a surselor de iluminat, va propunem cateva solutii interesante produse pentru sisteme si corpuri de iluminat. Accesoriile precum pendulul, sursa de alimentare si corpurile ornamentale asigura buna functionare a corpurilor de iluminat si ofera in acelasi timp un aspect placut.

pe pagina
Afiseaza 1 - 24 din 261 articole
Afiseaza 1 - 24 din 261 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate