Lampi

Lumina artificiala indeplineste un rol complex deoarece face parte din viata de zi cu zi a fiecarei persoane. Prin iluminat ne referim la corpurile, becurile si lampile folosite pentru a lumina o incapere. Lampile pot fi de interior sau de exterior si au rolul de a crea o ambianta cat mai relaxanta pentru desfasurarea unei bune activitati. Acest...

Lumina artificiala indeplineste un rol complex deoarece face parte din viata de zi cu zi a fiecarei persoane. Prin iluminat ne referim la corpurile, becurile si lampile folosite pentru a lumina o incapere. Lampile pot fi de interior sau de exterior si au rolul de a crea o ambianta cat mai relaxanta pentru desfasurarea unei bune activitati. Acestea sunt lampi de interior, de exterior, industriale, stradale, precum si proiectoare.

Mai mult...

Lampi Exista 115 produse.

Subcategorii

 • Lampi stradale

  Lampile stradale vin in completarea pesajului urban, avand o buna eficienta energetica. Acestea deservesc iluminarii strazilor, bulevardelor, aleilor, pietelor, cartierelor de locuit si spatiilor pietonale si pot functiona o perioada indelungata de timp, fara a exista pericol de ardere.

 • Proiectoare

  Proiectoarele va ajuta sa obtineti o lumina placuta si de o intensitate mare si sunt rezistente la stingeri si aprinderi repetate. Sunt ideale pentru iluminarea casei, gradinii sau a spatiilor comerciale, sunt eficiente, durabile si au un consum de energie electrica redus. Pe langa rolul decorativ, sunt ideale pentru a spori securitatea.

 • Lampi industriale

  Iluminatul industrial se refera la spatii extinse precum hale, fabrici si depozite. Aceste lampi asigura o bune distributie a luminii, sunt foarte puternice, verstile si rezistente la praf si umiditate crescuta.

 • Lampi de exterior

  Iluminatul exteriorului cu cele mai performante lampi aduce avantaje multiple printr-o durata de viata mai mare, consum de energie bazat strict pe timpul de uz si protectie. Lampile de exterior sunt rezistente la intemperii datorita materialelor si executiei de calitate si se instaleaza foarte usor.

 • Lampi de interior

  Pentru o ambianta calda si confortabila, regasiti corpuri de iluminat versatile pentru interior precum lampi de perete, plafoniere, corpuri suspendate de tavan. Toate acestea sunt perfecte pentru orice incapere, va ofera lumina perfecta si vor pune in valoare casa si biroul dumneavoastra.

pe pagina
Afiseaza 1 - 24 din 115 articole
Afiseaza 1 - 24 din 115 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate