Catalog produse

Categorii

XVR

Inregistratoarele pentru camere de supraveghere se regasesc sub diferite tehnologii. Este important ca la alegerea DVR-ului potrivit sa tineti seama de sistemul pe care il aveti sau pe care doriti sa il construiti. Trecerea de la tehnologia analogica la tehnologia HD a atras dupa sine dezvoltarea de echipamente care sa ajute la imbunatatirea sis...

Inregistratoarele pentru camere de supraveghere se regasesc sub diferite tehnologii. Este important ca la alegerea DVR-ului potrivit sa tineti seama de sistemul pe care il aveti sau pe care doriti sa il construiti. Trecerea de la tehnologia analogica la tehnologia HD a atras dupa sine dezvoltarea de echipamente care sa ajute la imbunatatirea sistemului de supraveghere. DVR-ul hibrid sau XVR este solutia cea mai sigura pentru situatia in care detineti atat camerele de tehnologie CCTV, cat si camere HD, fie ca este vorba despre camere AHD, HDCVI, Turbo HD sau camere IP. Avantajele oferite de XVR-uri sunt multiple. Un XVR se caracterizeaza prin posibilitatea de a conecta la el doua sau mai multe tehnologii, fiind cunoscut ca hibrid, tribrid, pentabrid. Daca aveti camere de supraveghere CCTV si doriti sa le pastrati, insa aveti nevoie de un alt DVR, atunci puteti opta pentru unul hibrid sau pentabrid care va permite in orice moment si conectarea altor camere, in functie de tehnologia echipamentului de inregistrare. Daca achizitionati un XVR AHD, atunci puteti conecta la el atat camere AHD, cat si camere analogice, dar si camere IP. Urmand acelasi principiu, daca va orientati catre un DVR HD-CVI, atunci la el veti putea conecta atat camere HD-CVI, cat si analogice si/sau IP. Aceasta este solutia de compromis in momentul in care doriti sa va schimbati intregul echipament, insa nu dispuneti de suma necesara inlocuirii completa a acestuia. Orice inregistrator suporta cel putin un HDD de o capacitate maxima cuprinsa intre 4TB si 6TB. Functiile oferite sunt echivalente cu ale unui DVR sau NVR standard, in sensul in care puteti selecta rezolutia dorita pentru inregistrare, pentru vizualizare, pentru redare, puteti urmari evenimentele stocate pe HDD in orice moment, include functie de detectie la miscare, functie potrivita in special zonelor in care nu prea exista miscare, ajutand la economisirea spatiului pe HDD, DVR-ul inregistrand numai cand simte miscare. Optati pentru XVR de 4 canale, XVR de 8 canale, XVR de 16 canale. Rezolutiile suportate pornesc de la 1MP sau 2MP si ajung pana la 5MP si chiar 8MP, astfel puteti conecta camere AHD, HDCVI sau IP si obtineti o calitate a imaginii extrem de buna.

Mai mult...

XVR Exista 135 produse.

Subcategorii

 • XVR 4 Canale

  XVR-urile combina noile tehnologii HD care va permit vizualizarea si inregistrarea imaginilor captate de camerele HD la rezolutie megapixel folosind cablajul coaxial deja existent in locatie, pe o distanta de pana la 500M. Un XVR de 4 canale este un DVR ce suporta cel putin o varianta hibrida, insa majoritatea inregistratoarelor din oferta noastra suporta camere de supraveghere din toate cele 5 tehnologii disponibile pe piata in prezent: camere analog, AHD, CVI, TVI si camere IP, putand fi implementate in acest fel in sisteme complexe. La un XVR 4 canale se pot conecta pana la 4 camere de supraveghere de diferite rezolutii, de la 1MP pana la 8MP, in functie de tehnologia selectata. Camerele de supraveghere multistandard sau 4 in 1 pot fi adaugate cu succes intr-un XVR intrucat semnalul camerei poate fi comutat cu usurinta din joystickul aflat pe cablul camerei. Pentru sisteme ce necesita un numar mai mare de camere alegeti un XVR 8 canale sau de 16 canale.

 • XVR 8 Canale

  DVR-ul care inglobeaza noile tehnologii HD si asigura vizualizarea si inregistrarea imaginilor captate de camerele HD la rezolutie megapixel poarta numele de XVR sau DVR hibrid, DVR pentabrid. Rolul unui XVR este de a folosi cablajul coaxial deja existent in locatie fara a pierde calitatea semnalului video pe o distanta de pana la 500M. Un XVR de 8 canale permite buna functionare cu orice camere de supraveghere din toate cele 5 tehnologii disponibile in prezent pe piata, si anume camere analog, AHD, CVI, TVI si camere IP. Conectati maxim 8 camere de supraveghere la un XVR 8 canale, cu mentiunea ca, in functie de tehnologia selectata, acestea pot avea diferite rezolutii, ce pornesc de la 1MP si ajung pana la 8MP. Camerele de supraveghere multistandard sau 4 in 1 pot fi adaugate cu succes intr-un XVR intrucat semnalul camerei poate fi comutat cu usurinta din joystickul aflat pe cablul camerei. Daca alegeti sa folositi XVR-ul pe post de NVR, atunci tineti seama de caracteristicile camerelor IP, ca acestea sa includa standardul ONVIF pentru a asigura o compatibilitate in sistem. Daca aveti mai mut de 8 camere, atunci optati pentru un XVR 16 canale.

 • XVR 16 Canale

  In aceasta categorie se afla XVR-uri ce suporta conectarea a maxim 16 camere de supraveghere. Un XVR este un DVR ce suporta noile tehnologii HD care permit inregistrarea la rezolutii megapixel HD provenite de la camerele HD. Pe langa functia de DVR analog, XVR 16 canale asigura buna functionare a 16 camere HD cu rezolutii ce pornesc de la 1MP si pot ajunge pana la 5MP. De asemenea, puteti folosi si camere IP la acest inregistrator, intrucat joaca si rol de NVR. In acest caz camerele IP pot avea rezolutii de pana la 8MP, putand fi recunoscute si operate de aceste XVR-uri. Pentru o compatibilitate sporita verificati camerele IP sa includa standardul ONVIF. Pentru conectarea camerelor la un XVR 16 canale aveti nevoie fie de cablu coaxial, fie de cablu UTP. Camerele analoge, AHD, HDCVI, TVI functioneaza cu ambele tipuri de cabluri, conectica fiind diferita, mufe BNC sau videobalun-uri, in timp ce camerele IP functioneaza cu cablu UTP. Pentru sisteme de mici dimensiuni, care nu depasesc 8 camere, este suficient un XVR 8 canale.

 • XVR 32 Canale

  Daca aveti nevoie de un DVR care sa permita conectarea mai multor camere de supraveghere, in aceasta categorie veti gasi solutia optima. XVR-ul este un DVR care suporta operarea mai multor tipuri de camere de supraveghere provenind de la mai multe tehnologii. Camerele analoge, AHD, HDCVI, TVI pot fi vizualizate si inregistrate pe un XVR 32 canale folosind cablu coaxial, fara distorsiuni si pierderi de semnal pe o lungime de pana la 500m, la o rezolutie HD. Montarea mai multor hard disk-uri in inregistrator asigura stocarea pe o perioada mai mare de timp a imaginilor transmise de camere. XVR-ul indeplineste atat functie de DVR traditional, functie de DVR pentabrid pentru camere HD, cat si functie NVR pentru camere IP. Indiferent de tipul de camera folosit veti obtine o imagine clara si veti avea posibilitatea sa inregistrati dupa cum setati DVR-ul, fie continuu, fie la detectia de miscare, fie programat. Pentru sisteme mai simple, cu numar redus de camere, puteti opta pentru oricare din XVR de 4 canale, de 8 canale sau de 16 canale.

 • XVR Dahua
pe pagina
Afiseaza 1 - 24 din 135 articole
Afiseaza 1 - 24 din 135 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate